Om företaget
Hemlagat Catering är ett litet familjeföretag bestående av makarna Elisabeth och Richard Lanner. Elisabeth är upphovskvinnan bakom bolaget och är också den person som står bakom de kreativa och gastronomiska inslagen i den dagliga produktionen.
Elisabeth är utbildad kock och kallskänka och har arbetat inom restaurang i hela sitt yrkesliv. Hon har arbetat i köket på ett flertal kända Göteborgsrestauranger som exempelvis; Restaurang Reveljen, Ullevi Restauranger, Restaurang 12:an på Hotell Riverton och Sjömagasinet för att nämna några. Under ett par år drev hon även Restaurangen och Cafét på Varbergs Fästning. Hemlagat Catering har Elisabeth drivit sedan starten 1996.

Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild
Förstora bild


































